Masia

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Mas d’en Ferran és una casa pairal, aïllada a 3 km del poble, situada a migdia dels contraforts del Massís de Montagut, a 960m d’altitud. Paisatge de vinyes i ametllers, marges i cabanes de pedra seca, pou de glaç, piscina, pins i alzines …i calma. Horta i aviram, cuina casolana, taller de paper i de ceràmica, al costat de senders de gran recorregut (GR-172), cavalls a prop, Monestirs del Cister, Cellers Modernistes, riu Gaià (feréstec), ametlles, vi, most, i altres productes de la contrada.

La masia disposa d’una capacitat fins a 12 places*, allotjades en acollidores estances, individuals, dobles, de tres i quatre persones, amb calefacció. El bany i lavabo són compartits. Hi ha varies sales d’estar, per lectura, jocs, TV, wifi… becaines.

El menjador amb llar de foc. Pati interior amb voltes (l’antic corral del remat) amb graelles, forn de llenya per brases i coques de recapte per àpats de capvespre i cançons vora el foc. El menjar, basat en l’horta de casa i quatre coses comprades de confiança a veïns que ho fan bo.

A l’hivern i per encàrrec, fem “calçotades”, pròpies de l’Alt Camp amb bona salsa (amb ametlles i avellanes, no d’allà, sinó d’aquí!), i bon vi. El pa de llenya i llet fresca de vaca. Bé, …casolà.

Els serveis de metge, diaris i altres, al poble, a 3km.

Seguiu aquest enllaç per saber com arribar al mas.

*A causa de la situació actual de la Covid19, es llogarà les habitacions a grups de persones que vinguin junts. És obligatori l’ús de mascaretes durant l’estança en espais compartits de la masia.